Pinkers, een optie op veel wagens

Ik kan het er van krijgen, mensen die geen richting aangeven als ze een manoeuvre uitvoeren. En te zien aan de hoeveelheid mensen die geen pinker gebruiken is zoiets een zeer dure optie op de meeste merken en modellen. Ik kan de autoritten op 1 hand tellen, waar ik geen collega-chauffeur ben tegengekomen die zijn pinker is vergeten aan te zetten.

Meestal doen deze mensen er nog een schepje bovenop, door bijvoorbeeld enorm laat de voorsorteerstrook op te rijden. Je ziet het meestal al aankomen, maar toch geraak je enorm gefrustreerd…althans ik toch! En ik denk niet dat ik de enige ben? Op Facebook is er een zelfs een groep aangemaakt “Tegen het niet gebruiken van de pinkers”…join gerust!

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. AllΓ©, nog iemand die er zich zo aan stoort. Wat ik misschien al even erg vind, zijn mensen die niet weten hoe ze pinkers moeten gebruiken. Dan beginnen ze opeens heel hard te remmen en op het allerlaatste moment zetten ze hun pinker aan en draaien ze af. Terwijl het de bedoeling is dat ge eerst pinkt en dan pas remt.

    Op de snelweg stoor ik er mij niet zo aan dat ze bij baanvak wisselen niet pinken (ook al doe ik het zelf zo goed als altijd), maar als het op ‘afslaan’ aankomt, deel ik de frustratie πŸ™‚

  2. Pingback: Casino 1237793071
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *