Modeshow door Soroptimist

Op uitnodiging van Skin Affair hebben mijn vrouwtje en ik de modeshow te Leuven, georganiseerd door Soroptimist Belgium, bijgewoond. Talloze Leuvense winkels kregen de kans om hun meest verfijnde outfits te demonstreren, voor een goed doel. In geval van de lingeriewinkels ging het om de meest pikante combinaties, ter goedkeuring van elk mannelijk oog.

Soroptimist Belgium is de Belgische afdeling van Soroptimist International, een wereldwijde niet-gouvernementele organisatie van werkende vrouwen die de positie en het algemene beeld van vrouwen en meisjes trachten op te krikken. Dit doen ze door allerlei acties en projecten op te zetten, waarvan dit er dus eentje was. In BelgiĆ« zijn er zo’n 57 clubs en SI is in zo’n 125 landen actief bezig.

Het was een fijn avondje, waar we om de minuut wel een flesje champagne hoorden kraken, inclusief aan onze tafel. Waarvoor een welgemeende dankuwel aan Bart en Fran van Skin Affair! Jammer genoeg moesten we reeds rond 1u de pijp aan maarten geven. I blame it on the champagne!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *