Wilson to the rescue

Er staan ongeveer 18 jaartjes op mijn tennispalmares, 18 jaartjes van noeste arbeid, zweet, bloed en tranen. Vooral veel bloed, want de kamikazestunten die ik op talloze pleinen heb uitgevoerd hebben menig supporters de adem benomen.

Enfin, na een jaartje of 8 met éénzelfde tenniskabas het veld op te gaan, werd het toch eens tijd om iets nieuw aan te kopen. Hoewel ik zeer ergonomisch omga met mijn materiaal (mijn rackets zijn ondertussen ook al zeker 8 jaar oud), begon mijn tergeliefde tennistas toch wat slijtage te vertonen. Tijd voor vernieuwing!

Via TennisPlanet, waar momenteel kortingen gelden (het is eigenlijk door hun promo-mailtje dat ik deze aankoop gedaan heb), viel mijn oog op één van de tenniszakken van Wilson:

Wilson tennisstas
Wilson six-racket-thermal tennisstas

De tas komt op nog geen 34 euro, wat behoorlijk goedkoop is! Maandagavond heb ik hem besteld en gisterenmiddag werd hij mooi afgeleverd op het ingegeven adres. Ik ben klaar voor de aankomende interclub! Nu enkel nog het tennisniveau opkrikken en trainen.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. erg mooie tas ik tennis ook en heb ook een nieuwe tas nodig deze is erg mooi en niet duur ik ga ook eens even kijken bij TennisPlanet

    groetjes leonie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *