Een nieuwe iPhone bezitter in het gezin

Net als Unexpected ben ook ik naar de lokale Apple Store (Easyware Vaart te Leuven) gesneld om een iPhone aan te kopen. Deze keer was ik hem wel voor, aangezien ik al ongeveer een jaartje met de iPhone werk, al is het een 2G US model. Aangezien ik enorm tevreden ben van dit apparaat en mijn toekomstig vrouwtje gisteren een jaartje ouder, wijzer en mooier is geworden, vond ik het hoog tijd om haar een iPhone 3G kado te doen. De tijd was gekomen om mijn naaste gezinslid tot de Apple familie te laten toetreden!

Welk model? Een zwart 8Gb model. Zwart is nu eenmaal een kleurtje dat mijn toekomstige mooi vindt, en 8GB is méér dan genoeg. Ik heb zelf het 16GB model, maar gebruik amper 1,5GB.

Apple iPhone 3G 8GB

Apple iPhone 3G 8GB

Voor wie nog niet op de hoogte is, Apple heeft een aantal nieuwigheden aangekondigd voor de iPhone: iPhone OS 3.0.

Wie heeft er recent ook een iPhone aangekocht? En waarom heb je gekozen voor deze smartphone?

10 Comments

 1. Ik heb ook een 8GB modelleke omdat dit voor mij volstaat. Sinds juli 08.
  Ik gebruik 3 GB, ben zuinig met apps toevoegen en er staat maar een deel van mijn iTunes muziek op omdat ik mijn 1400 nummertjes niet nodig heb op iPhone. Die staan op mijn iPod om te lopen.
  Omdat ik werk op iMac en MacBookPro, vond ik een iPhone een logische aanvulling. Content van het agendasysteem en de eenvoud in gebruik.

  georgina’s last blog post..Loopkwaaltjes

 2. Bij mij is het andersom verlopen: ik heb mijn iPhone ongeveer een jaartje, en sinds een week of 4 nu ook een Macbook Pro.

  De agenda is inderdaad schitterend. Ik synchroniseer hem met mijn Google Calendar, alsook op de Macbook. Alles mooi centraal!

 3. True, maar één keer ik een auto heb, is het de bedoeling dat de muziek op mijn iPhone door de luidsprekers komt. Heb alleen nog geen idee hoe ik dat ga doen, er zijn meerdere mogelijkheden.

 4. Connectie met de radio? Bluetooth? iPodaansluiting in de wagen (vanuit fabriek) past niet voor de iPhone dacht ik he? Toch niet op het 2G model.

 5. Will er für den dämlichen Blog hier den Anheizer machen, der Grhpßsƒreco. Schreibt er da auch so unter aller Kajüte schlecht wie hier? Dem Pliwischkies hat er sich angedient. Welch ein Rütteln am Watschenbaum. Grad der P. kann sehr fein eklig sein, wenn man ihm ‘nen Grund gibt

 6. Hi thanks so much for your post.Yes if a raw diet is followed carefully it can be beneficial if you have no disgetive issues whatsoever which in my experience is rare. The Ileo Caecal valve can really struggle with a an all raw diet. I also wouldn’t recommend it in the winter months.

 7. Pillaré Berserk e iré pillando tomos de Dragon Ball para intentar finalizarla lo mas pronto posible que dentro de poco salen varias nuevas interesantes…

Leave a Comment.