Ontbrekende category in Breadcrumb navxt breadcrumb

Voor een WordPress project op het werk, maakte ik gebruik van de Breadcrumb NavXT plugin. Deze plugin zorgt voor mooie breadcrumb trails die je zelf in je theming kan plaatsen. Tijdens het testen van de website, kwam er echter een bugje aan het licht. Op de detailpagina van een post werd de categorie niet weergegeven in de breadcrumb, hoewel er wel plaats voorzien was. Er stond echter enkel een spatie, maar gen category naam of anchor. Na een speurtocht door de code, en het implementeren van deze fix werd het probleem verholpen:

 1. Open breadcrumb_navxt_class.php
 2. Zoek naar de volgende code (lijnen 494 tot 496 in versie 3.3.0)

  $breadcrumb = $this->add(new bcn_breadcrumb($category->cat_name, $this->opt[‘category_prefix’], $this->opt[‘category_suffix’]));
  //Figure out the anchor for the first category
  $breadcrumb->set_anchor($this->opt[‘category_anchor’], get_category_link($id));

 3. Vervang bovenstaande code door de volgende 3 lijnen
 4. $breadcrumb = $this->add(new bcn_breadcrumb($category->cat_name.””, $this->opt[‘category_prefix’], $this->opt[‘category_suffix’]));
  //Figure out the anchor for the first category
  $breadcrumb->set_anchor($this->opt[‘category_anchor’].”>”, get_category_link($id));

De categorie zou nu correct als 2de trail moeten weergegeven worden, met de juiste link. Enjoy!

Hopelijk integreren ze deze fix in de volgende versie.

Testrit VW Scirocco 2.0 TSI

Voor de lezers die het nog niet weten, ik ben een wagenenthousiast, al van jongs af aan. Ik kijk graag naar mooie wagens, praat graag over de technische kenmerken, luister met plezier naar pruttelende paardjes, maar het liefst van al stap ik achter het stuur van een sportieve (of minder sportieve) bolide. Gisteren was het de beurt aan de nieuwe Volkswagen Scirocco, met de turbogeblazen 2 liter TSI onder de motorkap.

Na de wagen bij d’Ieteren de Kortenberg opgepikt te hebben, in een mooie zwarte uitvoering trouwens, hebben we er een uurtje mee gereden. Een ritje dat ons, collega-chauffeur en mezelf, enorm aanstond. De Scirocco ziet er leuk en sportief uit, plakt aan de baan, en komt met deze motor aardig voor de dag! De voorwielen hebben geen al te groot probleem met de 200 pk op de weg te zetten, maar de baan lag er wel enorm droog bij. De startprijs van iets over de 28k euro (in deze motorversie) vind ik nog behoorlijk, als je ziet welke prestaties je ervoor krijgt.

Zelfde setup als ons testexemplaar

Modeshow door Soroptimist

Op uitnodiging van Skin Affair hebben mijn vrouwtje en ik de modeshow te Leuven, georganiseerd door Soroptimist Belgium, bijgewoond. Talloze Leuvense winkels kregen de kans om hun meest verfijnde outfits te demonstreren, voor een goed doel. In geval van de lingeriewinkels ging het om de meest pikante combinaties, ter goedkeuring van elk mannelijk oog.

Soroptimist Belgium is de Belgische afdeling van Soroptimist International, een wereldwijde niet-gouvernementele organisatie van werkende vrouwen die de positie en het algemene beeld van vrouwen en meisjes trachten op te krikken. Dit doen ze door allerlei acties en projecten op te zetten, waarvan dit er dus eentje was. In BelgiĆ« zijn er zo’n 57 clubs en SI is in zo’n 125 landen actief bezig.

Het was een fijn avondje, waar we om de minuut wel een flesje champagne hoorden kraken, inclusief aan onze tafel. Waarvoor een welgemeende dankuwel aan Bart en Fran van Skin Affair! Jammer genoeg moesten we reeds rond 1u de pijp aan maarten geven. I blame it on the champagne!