En toen was er Loïk

Sinds vrijdagavond mag mijn toekomstige zich trotse tante en meter noemen van de kleine spruit van haar grote broer. Een goed excuus om eens af te zakken naar Roeselare! De kleine Loïk, een Bretoense naam zo blijkt, toverde al gauw een brede glimlach op ons gezicht. Met zijn 2,890 kg, 48,5 cm en een weelderige haarbos, had Loïk een hoge schattigheidsfactor. Hij zal dus door zijn kersverse ouders en familie (jaja, ook de aanstaande schoonbroer) met voldoende liefde omringd worden.

Continue reading

Een nieuwe iPhone bezitter in het gezin

Net als Unexpected ben ook ik naar de lokale Apple Store (Easyware Vaart te Leuven) gesneld om een iPhone aan te kopen. Deze keer was ik hem wel voor, aangezien ik al ongeveer een jaartje met de iPhone werk, al is het een 2G US model. Aangezien ik enorm tevreden ben van dit apparaat en mijn toekomstig vrouwtje gisteren een jaartje ouder, wijzer en mooier is geworden, vond ik het hoog tijd om haar een iPhone 3G kado te doen. De tijd was gekomen om mijn naaste gezinslid tot de Apple familie te laten toetreden!

Welk model? Een zwart 8Gb model. Zwart is nu eenmaal een kleurtje dat mijn toekomstige mooi vindt, en 8GB is méér dan genoeg. Ik heb zelf het 16GB model, maar gebruik amper 1,5GB.

Apple iPhone 3G 8GB

Apple iPhone 3G 8GB

Voor wie nog niet op de hoogte is, Apple heeft een aantal nieuwigheden aangekondigd voor de iPhone: iPhone OS 3.0.

Wie heeft er recent ook een iPhone aangekocht? En waarom heb je gekozen voor deze smartphone?

Pinkers, een optie op veel wagens

Ik kan het er van krijgen, mensen die geen richting aangeven als ze een manoeuvre uitvoeren. En te zien aan de hoeveelheid mensen die geen pinker gebruiken is zoiets een zeer dure optie op de meeste merken en modellen. Ik kan de autoritten op 1 hand tellen, waar ik geen collega-chauffeur ben tegengekomen die zijn pinker is vergeten aan te zetten.

Meestal doen deze mensen er nog een schepje bovenop, door bijvoorbeeld enorm laat de voorsorteerstrook op te rijden. Je ziet het meestal al aankomen, maar toch geraak je enorm gefrustreerd…althans ik toch! En ik denk niet dat ik de enige ben? Op Facebook is er een zelfs een groep aangemaakt “Tegen het niet gebruiken van de pinkers”…join gerust!